Ons Team

Het team van Honings Hondenopvoeding bestaat uit ervaren, gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten. Ook kunt bij ons terecht voor diergezondheidsadvies. Wij zijn erkend door de G.F.H.ev. en stichting GezondZorg. Wij zijn al 32 jaar gespecialiseerd in de opvoedingscursussen van alle soorten en leeftijden honden.

Phil / Harrie / Nancy en Jeremy staan ieder weekend voor u en uw hond klaar.

Onze locatie

Onze lessen worden in Eygelshoven gegeven op ons eigen veilig omheind terrein waar alleen mensen en honden komen.

We werken niet in een manege, de gezondheid van de hond staat bij ons voorop.

Kijk op onze contact pagina voor alle informatie.

Phil Honings Gielgens, het enige wat ik wilde was een hond. Honden, mijn leven!

Mijn eerste kennismaking met honden was al op zeer jonge leeftijd met de hond van de buren van mijn grootouders.

Lexy was een kruising. We waren de beste maatjes. Toen ik zelfstandig ging wonen ben ik meteen een hond uit het asiel gaan halen. Mijn eigen eerste hond Randy. Daarna kwamen steeds meer honden op mijn pad. Mijn hele leven draait dan ook om honden. Ik geef nu plus minus 25 jaar les en geniet nog elke dag van mijn eigen honden, maar ook zeer zeker van de honden van de cursisten.

De hondenschool is mijn passie en ik ben blij dat ik andere mensen mag leren wat voor machtige wezens honden zijn middels hun subtiele taal.

Mijn opleidingen:

Instructeur en gedragstherapeut voor honden, psychologie, Mystieke leerschool – Yvonne van Nassau, Je grote ik ( Evert Muller), Energetisch diertherapeut, Tellington T-touch en Reiki master.