Cursisten aan het woord…

Wat vinden de anderen van onze instituut?

Deze mensen doen hun werk geweldig ik ben nog nooit met zoveel plezier naar een Hondeschool gegaan. En weet dat ik met Zina veel vooruitgang boek door lessen te nemen.
Bij deze mensen die alles aan de kant zetten voor hun werk/hobby. “

Ingrid Warnas

“We kregen Joep toen hij 10 maanden was. Hij luisterde absoluut niet en kende niet eens zijn naam. Jullie hebben ons op de goede weg geholpen. Joep is een heel andere hond geworden zonder dat hij zijn “eigen ik” en zijn streken verleerd heeft. Hij luistert en van een nerveuze Russel is hij een gezinslid geworden die we nooit meer willen missen. Joep en wij hebben veel van jullie en juist door jullie heel veel van elkaar geleerd. Veel succes verder met jullie levensproject. Er zijn nog heel veel viervoetertjes (en hun baasjes) die jullie hulp nodig hebben. Keep the good work up! ? “

Teresa

” We hebben 9 maanden iedere zaterdag bij jullie getraind met onze hond Tyson (kruising pitbull-rotweiller).
Hierdoor is Tyson gesocialiseerd en kan goed overweg met andere honden.
Door jullie opleidingen, ervaring zowel theoretisch als in praktijk merk je dat jullie een zijn met de honden.
Hierdoor kunnen jullie de hondentaal als geen ander.
Wij raden iedere honden bezitter dan ook aan om bij jullie hondentrainingen te volgen. (en ja Phil je hebt gelijk het ligt aan de mensen en niet aan de honden).
Jullie hebben geconstateerd dat Tyson goed was in behendigheidsoefeningen waardoor hij geschikt is voor het demo-team.
Wij willen jullie hartelijk bedanken als hondentrainers maar ook als persoon.

Marcel

Sinds januari 2017 zit ik met mijn hond Rooney en mezelf, op de hondenschool,  en wat genieten we daar iedere les weer , het relaxte karakter van de lessen en het in oog houden van wat de honden en hun baasjes(vrouwtjes)kunnen super!
In m’n eentje had ik het met deze hond echt niet gered en ben daar ook heel dankbaar voor dat ik nu zo’n fijne en vooral leuke hond heb.
Ik geniet nog steeds van de lessen hoop er ook nog wel even mee door te gaan het is tenslotte ook dan een goede motivatie om thuis te blijven trainen Phil ,Zanna ,Patrick wat doen jullie het goed “

Marianne

“Wellk hondenras bij mij zou passen. Na 14 jaar met een dwergschnauzer werd het tijd voor een energierijkere hond. Een Border Collie.

Echter na een aantal maanden bleek dat ik niet genoeg wist en te weing geduld had voor mijn Lady. Ze bleef aan de lijn trekken en at alles op wat ze op straat kon vinden.

Na een zoektocht kwam ik bij Phil terecht. Vrij snel leerden ze mij om Lady op de juiste manier te corrigeren en te belonen.
Ik heb diverse trainingen mogen volgen en ben heel tevreden.

Ze hebben veel verstand van honden en ook hoe de baasjes er mee moeten omgaan.
Als je een hond hebt en je ( volgens mij heeft iedereen dat ) merkt dat je de relatie tussen jou en je hond kan verbeteren, ga dan eens kijken bij Phil.
Jullie beide kunnen veel leren.

Daarnaast is er ook een speeltuin voor hond en baasje. Heerlijk om een paar uur uitdagend met de hond te spelen. Je ontdekt telkens weer wat je hond wel kan en graag doet. ? “

Cor Pasveer

” Ik ben cursist geweest bij de hondenschool. Als ik zie hoe mijn hond veranderd is 1000 maal positief terwijl andere mensen al lang de hond weg gedaan hebben en andere hondenscholen zeggen maak dat diertje maar af dit krijg je er niet meer uit. Gelukkig heb ik dit niet gedaan dankzij deze hondenschool heb ik nu een perfecte hond terug gekregen. “

Belinda

” Jullie hebben bij Jairo ( d’r Affenpinscher) zoveel goed werk verricht, das ongelooflijk. Hij vertoont wel nog wel eens macho gedrag…maar lang niet meer zo erg als voor jullie cursus.
Jullie houden van honden, dat is aan jullie en jullie opleiding heel goed te zien.
Heel veel succes.

Esmeralda

Ik zal even jullie geheugen opfrissen, iets meer als één jaar geleden hebben we puppy cursus bij jullie gevolgd met een witte Zwitserse herder “Kayba”. misschien kunnen jullie het nog herinneren. We hebben nog steeds goede herinneringen aan de cursus die wij bij jullie gevolgd hebben. Veel gelachen en ook veel geleerd vooral omdat het onze eerste hond is. We denken nog altijd met veel plezier terug aan de cursus.
Ik heb met Kayba hier ook geprobeerd een cursus te volgen
maar vergeleken met jullie was dit geen goede cursus .
Ik merkte duidelijk verschil, de mevrouw die de cursus gaf moest alles van een briefje aflezen
en wist beduidend minder van honden dan dat ik bij jullie gewend was.

Brigitte

Even een kort bedankje namens Jody en mij.
Vandaag hebben we met succes de beginners-cursus 1 afgerond. Ik moet eerlijk zeggen (in de woorden van Phil zelf HET WAS SUPER). We hebben tot nu toe veel geleerd, en beginnen dan ook met veel plezier aan de beginners-cursus 2 en tegelijkertijd ook aan de behendigheids-cursus.
We hebben gemerkt dat jullie echt voor de honden gaan (en ook voor de baasjes natuurlijk).
Als ik zie wat jullie ons allemaal geleerd hebben en nog steeds, mijn complimenten hoor, ga zo door. “

Miriam

Hier worden baasje en hond samen opgevoed en met aandacht voor elke individuele hond of baas en niet zomaar alles op de grote hoop.. . serieus, heel erg bedankt voor de fijne tijd en de geweldige basis die onze inmiddels 8 maanden oude rottweiler nu heeft, dit vormt hem voor de rest van zijn leven !! met een dubbel gevoel nemen we nu afscheid van jullie, omdat we VZH en IPO willen gaan doen.. maar we zullen ons zeker nog gaan zien…. zeker is dat als er in de toekomst nog een 2e rottie bij komt, wij voor deze pup dezelfde solide basis wensen en ons zeker weer bij jullie gaan voegen..

Desiree

“was weer een leuke les joh! ik vind jullie super!
en er is gelukkig nog zoveel te doen bij jullie, dat ik nog lekker bij jullie kan blijven plakken!
danique is toch ook zo gek op harry!
en wij gaan een leuke positieve tijd tegemoet samen.” 

Rutger

” Hoi,
Wij zijn komen al heel wat jaren naar de hondenschool. Wij gaan nog altijd met veel plezier elke week naar de hondenschool toe. De eigenaren van de hondenschool hebben ons altijd op een hondvriendelijke manier geholpen met alle problemen die we met onze hond hadden. Het zijn hele lieve mensen, die alles voor de honden over hebben “

Bob

Zoals de meeste van jullie weten gaan wij met Scooby al ongeveer 2 jaar naar een hondenschool, Honings hondenopvoeding. Een school waar wij en nog heel veel andere hondenliefhebbers alleen maar goeds over kunnen vertellen, een bedrijf met ervaren trainers over alles wat bij hondenopvoeding komt kijken. Ik kan een ieder aanraden om met zijn hond bij Honings hondenopvoeding te gaan, voor zowel gehoorzaamheidslessen, behendigheid en nogveel meer leuke en leerzame lessen.

Als één school aandacht heeft voor het wel en wee van honden en niet te vergeten de baasjes dan is het wel Honings, iedereen krijgt persoonlijke aandacht omdat geen ene hond hetzelfde is als de andere, dit geldt ook voor de baasjes. Honings heeft heel veel ervaring met honden en hebben na hard werken en veel inspanning een zeer goede hondenschool ontwikkeld.

Guido

Ik zelf train al jaren bij genoemde hondenschool en ben zeer tevreden over de manier waarop zij honden opvoeden of liever gezegd de baasjes. Hun manier van werken is gericht op het goede kontakt tussen hond en baas.” 

Josine

” Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van genoemde hondenschool.

Andre

Wij verwachten in augustus onze engelse stafford en deze gaan we samen met honings hondeninstituut opvoeden. Dit is de derde hond die wij met veel plezier en VERTROUWEN in samenwerking met Harry en Phil  opvoeden!

Wendy

Zelf ben ik met 2 honden op de hondenschool,heb inmiddels zeer sociale honden, en ga er ook nog steeds met veel plezier heen.
Ik weet ook dat de mensen van de hondenschool alles doen wat voor de hond en mens het beste is.” 

Cora

Hallo,
We willen jullie nogmaals bedanken voor alle hulp met Dangio en Trixy.

Robert