Over ons

Over ons

 Ons team bestaat uit ervaren, gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten. Ook kunt bij ons terecht voor diergezondheidsadvies.

Wij zijn erkend door de G.F.H.ev. en stichting GezondZorg.Wij zijn al 32 jaar gespecialiseerd in de opvoedingscursussen van alle soorten en leeftijden honden.

Taro bij ons aan het socialiseren.
Taro  bij ons aan het socialiseren.

 

Phil Honings Gielgens, het enige wat ik wilde was een hond.
Honden, mijn leven!

Mijn eerste kennismaking met honden was al op zeer jonge leeftijd met de hond van de buren van mijn grootouders. Lexy was een kruisig. We waren de beste maatjes.

Toen ik zelfstandig ging wonen ben ik meteen een hond uit het asiel gaan halen. Mijn eigen eerste hond Randy. Daarna kwamen steeds meer honden op mijn pad. Mijn hele leven draait dan ook om honden. Ik geef nu plusminus 25 jaar les en  geniet nog elke dag van mijn eigen honden, maar ook zeer zeker van de honden van de cursisten.

 

De hondenschool is mijn passie en ik ben blij dat ik andere mensen mag leren wat voor machtige wezens honden zijn middels hun subtiele taal.

Mijn opleidingen: Instructeur en gedragstherapeut voor honden, psychologie, Mystieke leerschool – Yvonne van Nassau, Je grote Ik ( Evert Muller), Energetisch diertherapeut, Tellington T-touch  en Reiki master.