Cursisten vertellen….

Hallo,

Dankzij jullie geweldige hulp gaat het steeds beter met mij en Mila. Het is fijn dat er oprechte persoonlijke aandacht is hierdoor worden er echt problemen opgelost. Er wordt vanuit het hart gewerkt.
Wij gaan altijd met veel plezier naar de lessen en zijn jullie erg dankbaar.

Groetjes,

Lieke, familie en Mila.


Hallo allemaal,

Ik ben Cooper, een zeer gevaarlijke amerikaanse stafford (vooral voor koekjes want daar doe ik alles voor). Ik ben bijna klaar met puppy 1 en wil jullie allemaal bedanken voor de leuke tijd die ik bij jullie heb!
Nog steeds kom ik met veel plezier naar jullie toe samen met mijn baasjes.
Op cursus kan ik wel eens dwars doen, maar daar ben ik natuurlijk een puppy voor  Maar thuis gaat het super. Ik luister steeds beter wat mijn baasjes erg prettig vinden, en ook leer ik steeds meer bij. Ik ga dan ook mijn baasjes vragen of ik ook naar puppy 2 mag komen.

Op naar nog meer koekjes!!!!


Wellk hondenras bij mij zou passen. Na 14 jaar met een dwergschnauzer werd het tijd voor een energierijkere hond. Een Border Collie.

Echter na een aantal maanden bleek dat ik niet genoeg wist en te weing geduld had voor mijn Lady. Ze bleef aan de lijn trekken en at alles op wat ze op straat kon vinden.

Na een zoektocht kwam ik bij Phil en Ria terecht. Vrij snel leerden ze mij om Lady op de juiste manier te corrigeren en te belonen.
Ik heb diverse trainingen mogen volgen en ben heel tevreden.

Beide dames hebben veel verstand van honden en ook hoe de baasjes er mee moeten omgaan.
Als je een hond hebt en je ( volgens mij heeft iedereen dat ) merkt dat je de relatie tussen jou en je hond kan verbeteren, ga dan eens kijken bij Phil en Ria.
Jullie beide kunnen veel leren.
Daarnaast is er ook een speeltuin voor hond en baasje. Heerlijk om een paar uur uitdagend met de hond te spelen. Je ontdekt telkens weer wat je hond wel kan en graag doet.

Cor Pasveer