Cursisten vertellen….

Ik zal even jullie geheugen opfrissen, iets meer als één jaar geleden hebben we puppy cursus bij jullie gevolgd met een witte Zwitserse herder “Kayba”. misschien kunnen jullie het nog herinneren. We hebben nog steeds goede herinneringen aan de cursus die wij bij jullie gevolgd hebben. Veel gelachen en ook veel geleerd vooral omdat het onze eerste hond is. We denken nog altijd met veel plezier terug aan de cursus.
Ik heb met Kayba hier ook geprobeerd een cursus te volgen
maar vergeleken met jullie was dit geen goede cursus .
Ik merkte duidelijk verschil, de mevrouw die de cursus gaf moest alles van een briefje aflezen
en wist beduidend minder van honden dan dat ik bij jullie gewend was.

Groetjes Harold en Brigitte uit Curaçao


Hallo,

We willen jullie nogmaals bedanken voor alle hulp met Dangio en Trixy.

Groetjes Robert en Claudia
High Five van Trixy en Dangio


Hallo Harrie en Phil,

Het is alweer enige tijd geleden dat ik bij jullie ben geweest. Ik was toen nog  cursist met mijn Franse Bulldog Diesel.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik nergens zo’n ervaring heb opgedaan en ook nooit ergens anders zoveel waar voor mijn geld heb gekregen als bij jullie cursussen!

Mijn eigenwijze Franse Bulldog was al na enige lessen een goed luisterende super lieve, speelse hond geworden! Ik heb hartstikke veel lol gehad en heel veel van jullie geleerd…..ja niet alleen Diesel
Ik zal snel eens bij jullie langs komen om wat bij te kletsen!
Ga vooral door met jullie geweldige werk. Harrie jullie zijn geweldige mensen met een grote passie en een geweldige aanpak in het (her)opvoeden van honden!

KEEP UP TO GOOD WORK!!


Even een kort bedankje namens Jody en mij.
Vandaag hebben we met succes de beginners-cursus 1 afgerond. Ik moet eerlijk zeggen (in de woorden van Phil zelf HET WAS SUPER). We hebben tot nu toe veel geleerd, en beginnen dan ook met veel plezier aan de beginners-cursus 2 en tegelijkertijd ook aan de behendigheids-cursus.
We hebben gemerkt dat jullie echt voor de honden gaan (en ook voor de baasjes natuurlijk).
Als ik zie wat jullie ons allemaal geleerd hebben en nog steeds, mijn complimenten hoor, ga zo door.
gr. Jody en Miriam