Cursisten vertellen….

Zoals de meeste van jullie weten gaan wij met Scooby al ongeveer 2 jaar naar een hondenschool, Honings hondenopvoeding. Een school waar wij en nog heel veel andere hondenliefhebbers alleen maar goeds over kunnen vertellen, een bedrijf met ervaren trainers over alles wat bij hondenopvoeding komt kijken. Ik kan een ieder aanraden om met zijn hond bij Honings hondenopvoeding te gaan, voor zowel gehoorzaamheidslessen, behendigheid en nog veel meer leuke en leerzame lessen.

Als één school aandacht heeft voor het wel en wee van honden en niet te vergeten de baasjes dan is het wel Honings, iedereen krijgt persoonlijke aandacht omdat geen ene hond hetzelfde is als de andere, dit geldt ook voor de baasjes. Honings heeft heel veel ervaring met honden en hebben na hard werken en veel inspanning een zeer goede hondenschool ontwikkeld.

Groeten,
Guido, Tessa en Scooby


Ik zelf train al jaren bij genoemde hondenschool en ben zeer tevreden over de manier waarop zij honden opvoeden of liever gezegd de baasjes. Hun manier van werken is gericht op het goede kontakt tussen hond en baas.
Josine


Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van genoemde hondenschool.

Andre,


Wij verwachten in augustus onze engelse stafford en deze gaan we samen met honings hondeninstituut opvoeden. Dit is de derde hond die wij met veel plezier en VERTROUWEN in samenwerking met Harry en Phil  opvoeden!

Wendy


Ik ben cursist geweest bij de hondenschool. Als ik zie hoe mijn hond veranderd is 1000 maal positief terwijl andere mensen al lang de hond weg gedaan hebben en andere hondenscholen zeggen maak dat diertje maar af dit krijg je er niet meer uit. Gelukkig heb ik dit niet gedaan dankzij deze hondenschool heb ik nu een perfecte hond terug gekregen.

Belinda


Zelf ben ik met 2 honden op de hondenschool,heb inmiddels zeer sociale honden, en ga er ook nog steeds met veel plezier heen.
Ik weet ook dat de mensen van de hondenschool alles doen wat voor de hond en mens het beste is.

Cora