Cursisten vertellen….

Cursisten vertellen….

Sinds januari 2017 zit ik met mijn hond Rooney en mezelf, op de hondenschool,  en wat genieten we daar iedere les weer , het relaxte karakter van de lessen en het in oog houden van wat de honden en hun baasjes(vrouwtjes)kunnen super!
In m’n eentje had ik het met deze hond echt niet gered en ben daar ook heel dankbaar voor dat ik nu zo’n fijne en vooral leuke hond heb.
Ik geniet nog steeds van de lessen hoop er ook nog wel even mee door te gaan het is tenslotte ook dan een goede motivatie om thuis te blijven trainen Phil ,Zanna ,Patrick wat doen jullie het goed groetjes van Marianne en Rooney


Hier worden baasje en hond samen opgevoed en met aandacht voor elke individuele hond of baas en niet zomaar alles op de grote hoop.. . serieus, heel erg bedankt voor de fijne tijd en de geweldige basis die onze inmiddels 8 maanden oude rottweiler nu heeft, dit vormt hem voor de rest van zijn leven !! met een dubbel gevoel nemen we nu afscheid van jullie, omdat we VZH en IPO willen gaan doen.. maar we zullen ons zeker nog gaan zien…. zeker is dat als er in de toekomst nog een 2e rottie bij komt, wij voor deze pup dezelfde solide basis wensen en ons zeker weer bij jullie gaan voegen..
met name Phil, heel erg bedankt Paul, Desiree en Keiran.


Wij mijn baasje Tim en ik  Danger  alias ‘Papi’ of zo als Phil en Ria mij noemde ‘Elfje’ ( al ben ik nu al een echte ‘elf’ ). We zijn toen ik een week of 8 was bij Harry en Phil de puppycursus begonnen, en omdat mij dat zo goed beviel en mijn baasje er ook veel plezier aan bevond zijn wij ook puppy 2, gevorderden en behendigheid blijven doen bij de gezellige familie Honings. Naar mate de jaren verstreken en mijn baasje aan mij een passie ondervond en daar wel meer mee zou willen doen, is hij sinds kort ook de instructeurs opleiding begonnen bij honingsinstituut. Ik ben dan wel een avondje alleen maar dat komt ons toch nu al ten goede, daarbij mag ik sinds kort ook op die dag mee omdat ik ook pakwerk mag doen en dat is voordat mijn baasje school heeft. Dus wat wil ik nog meer!!! Groetjes van mijn baasje en een dikke vette poot van mij.


Hallo ik ben het baasje van de flapdrol hier boven
Dat ik na 4,5 jaar bij Honingsinstituut voor honden de instructeursopleiding begonnen ben, geeft dat al aan hoe ik over deze manier van werken denk. Ik wil hier aan toevoegen dat ik de instructeuropleiding nooit zomaar ergens zou zijn begonnen, aangezien ze samen bijna een kennis van 100 jaar hebben zegt dat ook meer dan genoeg, ik als baasje van Danger zal hun voor mijn hele leven dankbaar zijn, hoe ze mij hebben laten inzien dat mijn hond geen agressie vertoonde maar juist de lieverd is die hij thuis ook is, dus ik sta voor de volle 100% achter de vakbekwaamheid van Honings Instituut Hondenopvoeding.
Tim en Danger


cursisten vertellenWe zijn met onze puber Link, Franse Bulldog van nu 15 maanden, bij de hondenschool begonnen met het idee om bij de behendigheidstraining te starten, omdat hij zo speels en actief is. We zijn echter eerst gestart met gehoorzaamheidstraining, omdat ook dit nog enige aandacht kon gebruiken tijdens deze puberende leeftijd. Dit bleek achteraf een heel belangrijke en goede keuze te zijn. In een privéles heeft Ria onze bull Link en ons de belangrijkste voorwaarden bijgebracht, zodat we een goed begin hadden voor de verdere training. Zonder deze privéles zou de verdere training een stuk moeilijker zijn geweest, zo denken we zelf!! Bij de start van de groepslessen wist hij duidelijk wat van hem verwacht werd en hoe hij zich behoort te gedragen. Dit hebben we vervolgens ook kunnen omzetten naar andere situaties.
We zijn zelf enorm trots op Link en wat hij al bereikt heeft.
We zijn Ria en Phil heel dankbaar voor de training, het beantwoorden van onze vragen en het meedenken over oplossingen als we een (gedrags)probleem willen bespreken. Het is duidelijk dat zij veel kennis van zaken hebben en een grote liefde voor honden en het trainen van honden (en hun baasjes niet te vergeten!)
Ria en Phil, bedankt en we gaan met veel plezier door met de gevorderden training en behendigheid!
Groetjes,
Geraldine, Coen en Link